25. 7. 2015 – Dospěláci – Pohár velitele SDH Velká Hraštice

V sobotu 25. 7. 2015 se konala soutěž o Pohár velitele SDH Velké Hraštice. Soutěži dospěláků předcházela dětská soutěž, kde jsme zajišťovali technické zázemí pro naše nejmenší.

Vše začalo ve 1300 nástupem všech družstev a to 8 družstev žen a 10 družstev mužů. Jako již tradičně, ani letos nechyběla doplňková soutěž v plavbě na duši kolem bójek v rybníčku, která se započítávala do celkového času. Díky dlouhodobému suchu a tím pádem nízké hladině, se občas někdo zapíchl pádlem až do bahna na dně. Po obeplutí všech tří bójek musel další člen družstva řádně ukotvit plavidlo a teprve potom se mohlo vyrazit do útoku.

Běželo se na dva útoky a od nás začínalo jediné družstvo něžnějších poloviček, až pak přišli na řadu dvě družstva mužů „Družstvo A“ a „Družstvo A-team“. Soutěž se musela, díky silnému nárazovému větru a hrozící bouřce, na cca 30 minut pozastavit. Naštěstí nás to jen lehce ofouklo a mohlo se pokračovat dále.

Soutěž končila až kolem 1900 předáním putovního poháru do rukou vítězů.

Naše ženy obsadily 4. místo, muži A-team 7. místo a družstvo A 10. místo.

Soutěže se zúčastnili:

Technické zázemí pro děti:

Katka Housková, Zuzka Bartáková, Radek Souček, Roman Wiedermann

Soutěž ženy:

Katka Housková, Zuzka Bartáková, Renča Batulková, Renča Soběslavská, Romana Černá, Helena Wiedermannová, Mirka Měchurová / Jarka Součková

Soutěž muži A:

Radim Souček, Radek Souček, Radek Soběslavský, Roman Bičiště, Ondra Měchura, Pavel Popek ml., Roman Wiedermann

Soutěž muži A-team:

Luboš Souček ml., Jirka Souček, Ondra Měchura, Pavel Popek ml., Renata Batulková, Romana Černá, Bára Hronová

FOTKY A VIDEO