9. 10. 2016 – Podzimní brigáda ve zbrojnici

Na sobotu jsme naplánovali podzimní úklid v hasičské zbrojnici. Sraz jsme měli od 9:00 hodin a hned jsme se vrhli do úklidu. Staré konopné hadice, historické plechové helmy, nepoužívané a dnes již nevyhovující plastové helmy se odvezly do depozitu. Při úklidu hadic se provedla i jejich revize. Odvezla se i stará kuchyňská linka, která sloužila jako odkladiště nepotřebných věcí, aby tak uvolnila místo pro naše nové stany a lavice se stoly. Nanosili a naštípali jsme zásoby dřeva na topení do klubovny pro naše nejmenší členy. Protože se nás sešlo dost a úklid i zásoby jsme měli rychle hotové, jeli jsme ještě zkontrolovat techniku do haly u nádraží. Skončili jsme okolo poledne a vyrazili pak na zasloužený oběd.

Po obědě ještě probíhala odborná příprava členů JSDHO. Témata školení byla : komunikace v jednotce PO, ochranné prostředky hasiče, hodnocení materiálů a konstrukcí staveb z hlediska hořlavosti a průzkum a pohyb v neznámém prostředí.

Brigády se zúčastnili:

Radim Souček, Dan Souček, Radek Souček, Štěpán Souček, Luboš Souček, Luboš Souček ml., Pavel Popek, Pavel Popek ml., Zdeněk Barták, Radek Soběslavský, Martin Jech, Tomáš Jirotka, Roman Wiedermann

Školení zásahové jednotky se zúčastnili:

Radim Souček, Radek Souček, Luboš Souček, Pavel Popek, Zdeněk Barták, Radek Soběslavský, Martin Jech, Roman Wiedermann

20161012_160214 20161012_160224