březen – září 2014 – Srdíčkové dny, Český den proti rakovině, Světluška

V březnu jsme se zúčastnili jarních srdíčkových dnů. Prodávat magnetky a čtyřlístky tentokrát vyrazili: Honza Novák, Filip Kameník, Tomášek Havelka a Kristýnka Syrovátková. Jak už se nám poslední dobou stává, opět nám celý den nepřálo počasí a příšerně pršelo. Jsme hasiči, takže jsme nasadili pláštěnky a deště jsme se nezalekli. Za odměnu jsme si zašli na čaj a dort. Pro nadaci jsme i přes ošklivé počasí vybrali 3.747,- Kč.

certifikat.jpg

14. května byl Český den proti rakovině, již druhým rokem jsme vyrazili do naší vesničky prodávat žluté kytičky, tentokrát na prevenci proti kouření a rakovině plic. Ve žlutých tričkách vyrazili: Denisa Svobodová, Lukášek Šandorka, Adámek Šandorka a Kačka Mikysková. Vybrali jsme 3.236,- Kč.

rakovina2014

12. září v Malé Hraštici zářily světlušky. Oblékli jsme světluščí trička, krovky a tykadla a opět jsme vyrazili prodávat a vydělávat penízky pro nevidomé lidi. Tentokrát se nám za světlušky přestrojili: Ondra Vávra, Nikola Hladíková, Anežka Popková a Janďa Soběslavská. Za odměnu jsme si mohli každý něco vybrat a ponechat si tričko nebo světluščí kostým. Jako vždy nám počasí nepřálo a celé dopoledne pršelo, přesto jsme do lucerniček vybrali přes 5.000,- Kč.

FOTKY ZE VŠECH AKCÍ ZDE